Simplu si eficient

Cuvântul ”hipnoză” are astăzi o puternică încărcătură mistică. Am întâlnit oameni cu statut intelectual și social care declară că le este teamă să ”se lase hipnotizați”. De ce? Pentru că în mintea noastră prevalează informațiile despre hipnoza ”de spectacol”, plină de umor sau de ridicol (după caz), iar oamenii se tem să piardă controlul.

Unii se tem atât de tare încât îi neagă vehement chiar existența; unii declară că ei nu pot fi hipnotizați, iar alții sunt de-a dreptul fascinați și o îmbracă într-o aură mistică și chiar supranaturală.

Dacă însă v-aș spune că experimentați o stare de transă hipnotică cel puțin săptămânal?

Hipnoza este doar o stare de constiență modificată, care permite o mai bună concentrare și o legătură mai bună cu mintea subconștientă.

Așadar subiectul este conștient – afară de cazul în care adoarme 😊 – dar atunci el este ”trezit” puțin de hipnoterapeut, cât să se poată lucra. În general subiecții își amintesc ședințele de hipnoterapie, iar terapeuții care se respectă le și înregistrează. Nu este nimic mistic și nimic supranatural în legătură cu hipnoza.

De câte ori nu v-ați lăsat absorbit de o carte, uitând de trecerea timpului și poate trecând cu vederea o furtună, de exemplu? Atunci ați experimentat o transă hipnotică.

De câte ori nu ați plâns împreună cu personajele din film, deși știați că este ficțiune și poate chiar și deznodământul? Atunci ați experimentat tot un fel de transă hipnotică.

Hipnoza este un instrument prin care accesăm mai ușor mintea subconștientă. De ce ne dorim să ajungem acolo? Pentru că mintea subconștientă reprezintă 90% din mintea umană. Subconștientul este pilotul nostru automat. El a fost hrănit cu tipare, paradigme și modele care împreună alcătuiesc suma obiceiurilor noastre de astăzi, răspunsul nostru la emoții, stress și stimuli externi. Mintea subconștientă se accesează mult mai ușor într-o uoară transă hipnotică. Atunci putem adresa comportamentele care vă supără.

Ce este acela un hipnoterapeut este explicat si detaliat aici: LINK

Doriți să vă lăsați de fumat? Doriți să renunțați la anumite obiceiuri alimentare? Experimentați niveluri ridicate de stress? Vă confruntați cu insomnie? Aveți dureri de cap? Simțiți o stare de anxietate din când în când? Vă este teamă de vorbitul în public? etc.

Iată o listă cu domenii în care hipnoza vă poate fi de folos:

Doar vă completați datele în formularul de mai jos; apoi vom discuta și vom găsi soluția cea mai adecvată pentru dvs. Este confidential, iar eficienta demonstrata este de 95%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *