Un gentleman căruia îi plac femeile ….

… o va face pe fiecare să se simtă ca o lady.

Natural si firesc.

Un surogat afemeiat va face și o regină să se simtă ca o damă de companie. La fel de natural.

Povestea Irinei:

Se întâlneau de 4 luni. Des. Și intens. El căuta fluturi. Ea căuta un bărbat. Bărbații nu aleargă după fluturi… El se simțea bine. Ea spera. El a fost sincer și i-a spus că în continuare caută fluturi …între miercuri seara la ea și sâmbăta la munte. Ea a sperat că el va înțelege. Că el ”se va înțelege”. Pe sine. El a sperat că ea nu vrea nimic. Nici măcar respect. Deși, în felul lui, chiar era sincer. Ea știa și simțea.

Într-o zi, s-a umplut cerul de fluturi. Deși era iarnă și era frig și bătea un vânt cam tăios. El a anunțat-o cu soarele în priviri că s-a întâlnit cu niște fluturi. Ai dracu fluturi! Pe vremea asta!

Între miercuri seara cu fluturi și sâmbăta la munte… el tot o căuta. Ba duminică, ba luni, ba joi. Și ea tot îl primea. Nu mai spera. Nu mai voia. Nu-l mai voia. Ea căuta un bărbat. El tot alerga după fluturi. Bărbații nu aleargă după fluturi… Așa că și-a zis că e timpul să-și caute și ea un soare de vară.

Fericirea lui ”s-a înfluturat” până când s-a infatuat. A început să se gândească dacă nu cumva există un alt roi de fluturi. Mai colorat, mai vioi, mai mișto.

Între miercuri seara cu flutureii și sâmbăta la munte… fugea la ea. Ba duminică, ba luni, ba joi. Ea nu mai era acolo mereu. Se făcuse vară și în iarna ei. Sau măcar părea că se încălzește.

Într-o zi el a chemat-o și ea s-ar fi dus, poate. Însă iarna ei risca să înghețe roiul de fluturi. Și el i-a spus. Și atunci ea a înțeles. Că e nevoie de un gentleman ca o femeie să se simtă regină. Și că el tocmai îi dăduse număr de ordine.

Măcar ea a înțeles.

 

photo: www.pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *