Despre Ioana

Într-o lume în care ”singura constantă este schimbarea” eu ofer un reper stabil.

Oameni puternici, oameni ”pe val”, oameni ancorați în realitate, sau ”cu capul în nori”, oameni cu statut, oameni liberi, oameni care nu se simt impliniți …. pur și simplu oameni – fiecare are momente în care simte că alegerea e grea; în care pur și simplu are nevoie de o busolă; în care se întreabă ”oare fac bine?” sau ”și de aici încotro?”; în care au nevoie să se simtă ”sprijiniți” sau dimpotrivă, ”provocați” sau chiar ”criticați.

Am început să lucrez din timpul facultății, pentru că voiam să fiu pe picioarele mele. Am știut ce vreau și mi-am conturat cu grijă un plan și un plan de rezervă și o rezervă la planul de rezervă.

Am crescut ușor, pas cu pas, calculat. Am căutat companii mari, multinaționale, în industrii anume. Am avut modele și ”contra-modele” de la care am învățat și învăț în continuare. Mi-am completat studiile acolo unde am simțit nevoia; acolo unde am dorit să excelez.

Am peste 18 ani de experiență de leadership, dintre care 14 petrecuți în Resurse Umane. Azi sunt formator, life coach, hipnoterapeut, terapeut prin terapia de regresie în viața curenta și în vieți anterioare. Experiența mi-a arătat că succesul este întotdeauna deliberat. Si se construieste. Poate nu 100% conform planului inițial, dar în mod cert succesul este al celor care și-l doresc.

A existat un moment în cariera mea în care mi-am dat seama că pot oferi din experiența mea și îi pot ajuta și pe alții să-și împlinească visul. Pe plan profesional și pe plan personal. Îi pot ajuta să trăiască o viață mai armonioasă și mai fericită.

Azi se vorbește mult despre vârfuri și despre lumina reflectoarelor și prea puțin despre perseverență și sârguință. Există oameni care deși au toate atuurile ”curriculare” se simt în umbră, se simt nevalorizați la întregul lor potențial. Pe aceștia îi pot ajuta să găsească împlinirea profesională și chiar personală. Cum? Printr-o serie de tehnici cum sunt: discurs, antrenament pentru interviu, sesiuni de redefinire a tiparelor de gândire, planificare de carieră și altele – în combinația adecvată.

Se vorbește mult despre succesul perceput și prea puțin despre tumultul interior. Sunt oameni pentru care succesul înseamnă liniște, calm, echilibru, armonie și atemporalitate. Pe aceștia îi pot ajuta să regăsească acel echilibru și să-și trăiască împliniți, succesul lor.

Se vorbește mult despre antrenamentul fizic și prea puțin despre antrenamentul minții. O minte antrenată aduce claritate în viață și chiar previne boli (în special pe cele din categoria demențelor, cum este boala Alzheimer). O minte antrenată ajută corpul să ducă o viață mai lungă și mai fericită. Și eu pot ajuta la antrenarea minții.

Se vorbește mult despre igiena fizică și prea puțin despre igiena emoțională. Vina, frustrarea, nervii, furia, frica, îngrijorarea – sunt ca o cultură de bacterii care cresc și se înmulțesc necontrolat, cauzând probleme ce ajung să ne supere și în planul fizic. Toate bolile ”pe sistem nervos” au pornit de la o emoție negativă ce în loc să fie curățată, a fost alimentată și a crescut și s-a infiltrat ușor, pe neștiute, până s-a transformat în tensiune arterială, sindrom de colon iritabil, dischinezie biliară, gastrită, ulcer, faringită, nevralgie, migrenă, dureri articulare, sindrom vertij, anxietate, oboseală cronică, insomnie, palpitații etc. Pot ajuta la curățenia și sănătatea emoțională și prin asta, îmi pot ajuta clienții să ducă o viață mai frumoasă și mai fericită.

Muncesc cu pasiune și dăruire.

Mă bucur de fiecare mesaj de mulțumire, de fiecare zâmbet și de fiecare dată când un client îmi spune, ca AlexandraG ”datorită ție am devenit un om mai echilibrat și cu mai multă încredere în propria persoană”, sau ”Va multumesc mult. A fost o experienta inedita. O usurare extraordinara..” cum spunea CarmenT ori ”viața mea s-a transformat pur și simplu” cum spune AlinaA. 

Chiar îmi place să lucrez cu oamenii. Și să-i văd cum înfloresc.

 

Formular de contact:

 

 

 

 


GDPR Note:

Datele personale ale celor care comunica sau participa la activitati pe acest site sau pe pagina noastra de Facebook sunt utilizate strict in interesul legitim de derulare a activitatii noastre, pentru urmatoarele:

  • activitati de comunicare si/sau de marketing,
  • inregistrarea/ participarea la cursuri si evenimente
  • derularea corespunzatoare a sesiunilor individuale si
  • pentru plata produselor contractate
  • pentru articole de blog, in forma anonimizata complet (nu se pastreaza numele si contextul explicit al persoanei, pentru ca aceasta sa nu poata fi identificata)

Aceste date personale nu sunt pastrate sau arhivate in afara duratei de colaborare si nu sunt instrainate catre terte persoane sau entitati juridice.

Prin continuarea inscrierii, va exprimati acordul explicit pentru utilizarea datelor dvs. personale conform celor de mai sus.

Daca nu mai sunteti de acord cu acest lucru, va rugam sa ne scrieti la adresa office@ablehub.ro si datele dvs. vor fi sterse in cel mai scurt timp.