Codul Etic

La AbleHub suntem mereu preocupati de a oferi cea mai buna experienta de dezvoltare fiecarui client in parte. Consultantul / terapeutul si clientul impartasesc o legatura de responsabilitate etica.

Premizele si axiomele activitatii noastre sunt urmatoarele:

 1. Bunastarea clientului este prioritara in orice moment
 2. Consultantul / terapeutul va mentine cele mai inalte standarde profesionale si de integritate
 3. Toate informatiile despre client sunt tratate in stricta confidentialitate si nu sunt divulgate fara consimtamantul clientului, cu exceptia cazurilor expres prevazute de lege.
 4. Consultantul / terapeutul isi evalueaza in orice moment propria competenta si propriile limitari si va cauta in permanenta oportunitati de a dobandi cunostinte si abilitati suplimentare.
 5. Consultantul / terapeutul va utiliza doar instrumentele pentru care este calificat
 6. Consultantul / terapeutul va ridica doar asteptari realiste din partea publicului si a clientilor si va face doar promisiuni pe care le poate respecta
 7. Consultantul / terapeutul care observa abateri de la etica va actiona conform uzantelor asociatiilor profesionale, aplicabile

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi. Va rugam sa ne scrieti folosind Formularul de Contact:

Datele personale ale celor care comunica sau participa la activitati pe acest site sau pe pagina noastra de Facebook sunt utilizate strict in interesul legitim de derulare a activitatii noastre, pentru urmatoarele:

 • activitati de comunicare si/sau de marketing,
 • inregistrarea/ participarea la cursuri si evenimente
 • derularea corespunzatoare a sesiunilor individuale si
 • pentru plata produselor contractate
 • pentru articole de blog, in forma anonimizata complet (nu se pastreaza numele si contextul explicit al persoanei, pentru ca aceasta sa nu poata fi identificata)

Aceste date personale nu sunt pastrate sau arhivate in afara duratei de colaborare si nu sunt instrainate catre terte persoane sau entitati juridice.

Prin continuarea inscrierii, va exprimati acordul explicit pentru utilizarea datelor dvs. personale conform celor de mai sus.

Daca nu mai sunteti de accord cu acest lucru, va rugam sa ne scrieti la adresa office@ablehub.ro si datele dvs. vor fi sterse in cel mai scurt timp.