Inscriere cursuri

Investitie:

pentru participari individuale, tarifele sunt detaliate in lista si pe pagina fiecarui program in parte

pentru grupe complete si pachete, va rugam sa ne scrieti la office@ablehub.ro

 

Va rugam sa completati detaliile de participare aici:

 

Cateodata inscrierile via browser mobil nu functioneaza corect. Inscrierea valida este confirmata automat prin e-mail. Daca nu ati primit imediat mesajul automat, va rugam sa ne scrieti la office@ablehub.ro pentru a putea procesa inscrierea dvs. la curs.

Rezervarea locului in grupa devine ferma dupa achitarea contravalorii cursului, pe baza facturii pe care o veti primi prin e-mail in termen de 24 de ore de la inscriere.

In caz de neparticipare la programele grup de o zi, sumele se returneaza astfel:

  • 75% din suma achitata – in caz de retragere cu mai mult de 2 saptamani inainte de data cursurului
  • 25% din suma achitata – in caz de retragere cu mai putin de 2 saptamani inainte de data cursului

In cazul neparticiparii neanuntate, tariful de participare nu se returneaza.

Grupele sunt limitate la minin 8 si maxim 12 participanti. Dupa ce se formeaza o grupa completa, inscrierile ulterioare devin lista de asteptare pentru urmatoarea grupa. Persoanele inscrise pe liste de asteptare vor fi anuntate in timp util cand grupa de curs a devenit completa.

Datele personale ale celor care comunica sau participa la activitati pe acest site sau pe pagina noastra de Facebook sunt utilizate strict in interesul legitim de derulare a activitatii noastre, pentru urmatoarele:

  • activitati de comunicare si/sau de marketing,
  • inregistrarea/ participarea la cursuri si evenimente
  • derularea corespunzatoare a sesiunilor individuale si
  • pentru plata produselor contractate
  • pentru articole de blog, in forma anonimizata complet (nu se pastreaza numele si contextul explicit al persoanei, pentru ca aceasta sa nu poata fi identificata)

Aceste date personale nu sunt pastrate sau arhivate in afara duratei de colaborare si nu sunt instrainate catre terte persoane sau entitati juridice.

Prin continuarea inscrierii, va exprimati acordul explicit pentru utilizarea datelor dvs. personale conform celor de mai sus.

Daca nu mai sunteti de accord cu acest lucru, va rugam sa ne scrieti la adresa office@ablehub.ro si datele dvs. vor fi sterse in cel mai scurt timp.