Unplugged -> August 2019

 

Vreau sa particip -> înscriere rapidă: click


Pentru că repetiția e mama învățăturii, venim cu o invitație la un program de exerciții despre practica mediației.
Unii oameni o găsesc “peste mână”, alții nu simt că fac bine, unii nu reușesc să “scape de gânduri”, alții pur și simplu nu reușesc să deslușească ce au de făcut.
Vino la serile de practică, miercuri de la ora 19, și vei vedea și tu cât este de simplu, atunci când ai la îndemână instrumentele potrivite.


Un program creat special pentru ca tu să ”te scoți din priză” și să îndepărtezi cu adevărat stresul acumulat zilnic.
Rezultatele se vor vedea imediat! Te vei odihni mai bine, vei scapa de dureri de cap, vei uita mai putin, vei munci mai eficient, vei echilibra tensiunea arteriala, te vei simti mai optimist si mai bine dispus.


După birou, în drum spre casă. Ușor. Scurt. Eficient.


Se vorbește din ce în ce mai mult despre stress si despre burn-out, care apar la din ce în ce mai mulți oameni, la vârste din ce în ce mai fragede, iar una din cauzele identificate a fost chiar ritmul deosebit de alert al vieții noastre cotidiene. Pe termen lung, stress-ul provoacă probleme de sănătate majore și foarte greu de depistat în faze incipiente. De aceea este foarte important să ajutăm organismul să facă față stress-ului inevitabil.


STRES TEST – click aici si află nivelul tău de stres


Pe parcursul câtorva mii de ani, practica meditației a adus atâtea beneficii pentru sănătate și pentru calitatea vieții, încât ar trebui să facă parte din rutina zilnică, la fel ca alimentația sau igiena.

Iată câteva din efectele benefice ale practicii meditației:

 1. Practica de a medita, are efecte calmante pe termen lung. Mintea învață să se odihnească, iar acest lucru are efecte benefice asupra întregului organism.
 2. Investigații EEG au arătat că meditația aduce creierul în zona undelor Alpha și chiar Theta, ceea ce ”blochează” zgomotul exterior și ajută la o mai bună concentrare.
 3. Îmbunătățirea concentrării îi ajută pe cei care suferă de anxietate să izoleze gândurile ”problematice” și să se concentreze pe soluții, ceea ce duce la reducerea nivelului anxietății și la eliberarea de stres.
 4. Starea pacienților care sufereau de insomnie a fost ameliorată simțitor în urma unei practici regulate de a medita, iar ei s-au putut bucura din nou de un somn odihnitor, cu efecte benefice asupra sănătății întregului organism.
 5. Meditația ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin spre și în creier, iar o mai bună irigare a creierului îl ajută să fie mai ”plastic” și să funcționeze mai eficient.
 6. Meditația sporește puterea de concentrare și te ajută să fii mai eficient. Vei amâna din ce în ce mai puțin și vei realiza mai mult din ceea ce ți-ai propus. -> click pentru detalii
 7. Notele studenților s-au îmbunătățit după ce aceștia au început să mediteze regulat.
 8. Meditația ajută la ”defragmentarea” creierului/minții și gândurilor noastre și la o mai bună perspectivă asupra situațiilor cu care ne confruntăm.
 9. Meditația are efecte directe asupra aparatului cardiovascular. Relaxarea din timpul unei meditații ajută inima să bată într-un ritm sănătos, reglează tensiunea arterială, reduce nivelul adrenalinei și al cortizolului (hormoni ai stres-ului), reglează frecvența și adâncimea respirației și îmbunătățește nivelul oxigenului din organism
 10. Meditația are și alte efecte fiziologice asupra organismului, ca reducerea inflamației, reducerea durerii, reducerea contracturilor musculare etc.

În prezent se cunosc peste 20 de metode de a medita, ce aparțin diferitelor culturi și religii, de pe întreg mapamondul, fiecare cu istoria, specificul și chiar ritualurile sale. Curios, însă, toate ne aduc aceleași beneficii. Te invit să le experimentăm împreună.


Urmează programul lunii august 2019, în care care vom aborda variate tehnici de meditație, pe parcursul a 5 întâlniri, pe următoarele teme:

Ziua 1: Cocentrarea și atenția.

Ziua 2: Meditația simplei prezențe. A fi. Mindfulness.

Ziua 3: Iubire și recunoștință.

Ziua 4: Introspecție. Conectare cu sine.

Ziua 5: Mantra. Afirmații

Într-o ambianță relaxată cu acces facil, aproape de birou și de metrou, te invit să exersăm împreună această minunată practică a meditației.


Unplugged – seri de practică a meditației este un program creat de Ioana Predescu, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și în vieți anterioare, executive leader și tutor cu 18 de ani de experiență.

 


 

”Serile de meditații găzduite de doamna Ioana Predescu mi-au fost de mare ajutor. În mod concret, am observat o schimbare în propriul comportament și am privit cu o altă atitudine, mai degajată, tot ceea ce mă înconjoară. Mi-am regăsit echilibrul interior, am cunoscut oameni noi și interesanți, de la care am avut ce învăța. Mărturisesc că așteptam cu mare nerăbdare aceste seri, în care, pentru câteva ore, încercam să mă detașez de agitația cotidiană. Mă bucur că am avut ocazia să particip la aceste sesiuni. Consider că am devenit un om mai echilibrat și cu mai multă încredere în propria persoană.” Alexandra G.


Dacă și tu îți dorești să faci față mai ușor stress-ului, să obții claritate asupra obiectivelor personale, să-ți îmbunătățești puterea de concentrare, să aduci mai multă armonie în viața ta folosind tehnici la îndemână, te invit să ni te alături în practica meditației.

După ce te înscrii, vei primi toate detaliile organizatorice, prin e-mail.

Participarea atrage o investiție de 80 ron de persoană.

Poți alege să te înscrii cu un abonament pentru toate întâlnirile, la beneficiezi de un discount de 20%. Astfel investiția ta scade la 256 ron (economisești 64 ron).

Detaliile pentru plată le primești pe mail, imediat după completarea formularului de înscriere:

 

 

 

Înscrierea ne ajută să organizăm sala de întâlnire astfel încât să îți oferim tot confortul.

Accesul în sală se face fie cu încălțăminte de schimb, curată, sau fără încălțăminte.

Teme orientate spre eliberarea stress-ului, experimentarea bucuriei, a gratitudinii, a optimismului realist, a atingerii potențialului personal.


GDPR Note:

Datele personale ale celor care comunica sau participa la activitati pe acest site sau pe pagina noastra de Facebook sunt utilizate strict in interesul legitim de derulare a activitatii noastre, pentru urmatoarele:

 • activitati de comunicare si/sau de marketing,
 • inregistrarea/ participarea la cursuri si evenimente
 • derularea corespunzatoare a sesiunilor individuale si
 • pentru plata produselor contractate
 • pentru articole de blog, in forma anonimizata complet (nu se pastreaza numele si contextul explicit al persoanei, pentru ca aceasta sa nu poata fi identificata)

Aceste date personale nu sunt pastrate sau arhivate in afara duratei de colaborare si nu sunt instrainate catre terte persoane sau entitati juridice.

Prin continuarea inscrierii, va exprimati acordul explicit pentru utilizarea datelor dvs. personale conform celor de mai sus.

Daca nu mai sunteti de acord cu acest lucru, va rugam sa ne scrieti la adresa office@ablehub.ro si datele dvs. vor fi sterse in cel mai scurt timp.