Stai în casă Smart

Inscriere rapida SMART++ -> aici

Sigur, sigur ai un vis. Sau o dorinta. Sau doua. Sau mai multe.

Sigur, sigur iti doresti “sa-ti fie mai bine” si cand te gandesti la acest ”bine” incepi fie sa-l definesti excesiv, fie sa-l limitezi, gandindu-te, de fapt, mai mult la ceea ce crezi ca ai putea obtine si mai putin la ceea ce iti doresti cu adevarat.

Etapele programului SMART ++ sunt special concepute pentru ca dorintele tale sa prinda contur si pentru tine. Sa se materializeze.

Programul SMART++ te duce intr-o calatorie surprinzatoare cu tine si despre tine, ca sa-ti fie, in sfarsit, mai bine.

Iata care sunt pasii pe care ii vom parcurge impreuna in cadrul programului SMART++ :

La fiecare 2 zile vei primi un e-mail cu tot ce ai nevoie pentru Pasul respectiv.

In orice moment in care doresti, in linistea si confortul locuintei tale, cu materiale primite prin e-mail, acest program te va ghida spre indeplinirea dorintelor tale.

Cand pui suflet si energie in exprimarea unei dorinte, toata fiinta ta se va canaliza intr-acolo si va face pasii necesari atingerii acestora.


Acest program va fi facilitat de Ioana Predescu, executive leader, hipnoterapeut, terapeut prin hipnoza regresiva, tutor, si ghid de dezvoltare personala.

 


Locul de desfasurare: e-mail / online. Poti accesa materialele de oriunde te afli

Echipament necesar: computer/ tableta/ telefon si conexiune la internet . Vei dori, probabil, sa asculti la casti, insa nu este obligatoriu.

Data: oricand doresti, poti achizitiona si incepe acest program

Tarif: 450 ron achitat prin virament bancar, dupa confirmarea inscrierii.


Te inscrii la SMART++ aici:

 

Apoi primesti toate detaliile de plata pe mail.

Cand plata a fost confirmata, vei primi Pasul 1 si apoi, la fiecare 2 zile, toate materialele necesare. Le poti descarca si parcurge oricand doresti. Materialele raman ale tale si te poti intoarce la ele ori de cate ori vei dori, fara cost suplimentar. Te rog doar sa nu le distribui, in virtutea legii proprietatii intelectuale.

Te astept cu drag!