Pentru tine

Suntem ceea ce gândim!

Suntem obișnuiți să ne concentrăm atenția mai ales pe ce nu ne iese, să ne plângem de „relele” care ni se întâmplă în viață, să ne ferim să fim prea optimiști ca să nu suferim vreun eșec/ dezamăgire, etc.

Energia pe care fiecare om o emană, atrage ca un magnet si evenimentele din viața sa ajung in curand sa fie in ton cu gandurile sale.

Gândurile se transformă în cuvinte; cuvintele în acțiuni; acțiunile în obiceiuri și și astfel ne scriem ”destinul” pe care ni-l dorim fericit, cât mai bun.

Atunci, hai să punem în gândurile noastre tot ce este mai frumos pentru noi.

Practicarea deliberată a unei forme de manifestare a energiei pozitive, aduce beneficii majore și imediate.

Te invit, deci la workshopuri despre manifestarea potentialului personal prin concentrarea pe energia pozitiva.  Vom crea o atmosferă relaxată, de siguranță și de sprijin și vom parcurge împreună experiențe importante, care să ne aducă energia pozitivă în prim-plan. Urmatorul workshop se refera la locul de munca.

La workshop, vom atinge toate aspectele cele mai importante:
— gandirea pozitiva
— limbajul pozitiv
— actiunea pozitiva
— de la gand la realitate

Locuri disponibile: maxim 10

Urmatorul workshop Happy@ are loc in curand.

Durata: 09:30 AM – 17:30 PM

Pret:  450 ron/ persoana.

Masa de pranz si 2 gustari, cafea si sucuri sunt incluse in pret.

Confirmarea inscrierii se face dupa achitarea unui avans de 50% . Adresa exacta se comunica prin e-mail, la momentul confirmarii de inscriere. Pentru detalii, formularul de mai jos de ajuta sa tinem legatura.

La acelasi pret, poti opta si pentru o sesiune individuala de 4 ore, ale carei coordonate le putem stabili ulterior, de comun acord.

Pentru a opta, lasa-mi datele tale