Pachet de sarbatori

 12 sedinte individuale

la pret redus

 

 

De sarbatori iti ofer un an de sedinte individuale, cu un discount semnificativ, pe care il poti achizitiona doar in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna.

In timpul unei sedinte, voi folosi un mix de tehnici de life coaching, hipnoterapie, tehnici de relaxare, vizualizare si regresie, pentru a te ajuta sa rezolvi “o problema” din viata ta. Aceste probleme pot fi anxietati, temeri, frici, fobii, adictii, insomnie, probleme in relatii, probleme cu banii, aspecte legate de cariera, controlul emotiilor etc. Am scris mai multe despre utilizarea hipnozei >>aici<<


Eu sunt Ioana Predescu, executive, hipnoterapeut, terapeut prin hipnoza regresiva, tutor, si ghid de dezvoltare personala si voi fi alaturi de tine pe parcursul acestui program de 12 sedinte.

 


Te inscrii rapid la acest >>LINK<<  . In termen de 2 zile lucratoare de la inscriere, vei primi detalii despre program si factura pe mail.


Cum functioneaza: la data achizitionarii, dupa confirmarea platii, vom programa de principiu toate cele 12 sedinte aferente pachetului tau, la intervale de aproximativ 4 saptamani intre ele. Fiecare sedinta individuala dureaza intre 60 si 12 de minute. Vom lucra pe rand, 1 sau 2 subiecte alese de tine (depinde de complexitatea subiectului) – putem extinde prima sedinta cu pana la 30 de minute, pentru a te ajuta sa alegi cele 2 subiecte.

Locul de desfasurare: e-mail / online – zoom sau alte aplicatii similare care iti sunt la indemana.

Echipament necesar: un spatiu linistit, computer/ tableta/ telefon si conexiune la internet. Vei dori, probabil, sa folosesti casti, insa nu este obligatoriu.

Tariful pentru 12 sedinte: 5000 RON (1000 €), platibil online prin card sau virament bancar, conform facturii.

Alte precizari: la data achizitionarii, dupa confirmarea platii, vom programa de principiu toate cele 12 sedinte aferente pachetului tau, la intervale de aproximativ 4 saptamani intre ele.

Daca pe parcursul programului, vei avea nevoie sa reprogramam o sedinta, desigur ca va fi posibil, daca ma anunti cu cel putin o saptamana inainte. Daca mai este mai putin de o saptamana pana la sedinta ta, e posibil ca reprogramarea sa nu poata avea loc.

Daca nu participi la o sedinta programata si un m-ai anuntat cu cel putin o saptamana inainte, sedinta respectiva se considera efectuata si nu va fi reprogramata. Daca eu nu particip la sedinta si nu am anuntat din timp, sedinta ta va fi reprogramata in functie de calendarul tau.

Daca vei dori sa te retragi din program pe parcursul derularii acestuia, vei putea primi inapoi o parte din tariful achitat, astfel: daca te retragi in primele 90 de zile de la achitare, primesti inapoi 70% din tarif adica  3500 ron. Daca te retragi intre 90 de zile si 6 luni, primesti inapoi 40% din pret adica 2000 ron. Daca renunti la program dupa ce au trecut 6 luni dar mai devreme de 9 luni, primesti inapoi 20% din pret adica 1000 ron. Daca au trecut mai mult de 9 luni de la data achizitiei si doresti sa te retragi din program, nu vei fi rambursat cu o parte din tariful achitat.


Inscriere:

Adresa de e-mail este obligatorie pentru a putea primi detalii despre workshop
Adresa de e-mail este obligatorie pentru a putea primi detalii despre workshop


Informare privind datele tale personale:

Datele personale ale celor care comunica sau participa la activitati pe acest site sau pe pagina noastra de Facebook sunt utilizate strict in interesul legitim de derulare a activitatii noastre, pentru urmatoarele:

  • activitati de comunicare si/sau de marketing,
  • inregistrarea/ participarea la cursuri si evenimente
  • derularea corespunzatoare a sesiunilor individuale si
  • pentru plata produselor contractate
  • pentru articole de blog, in forma anonimizata complet (nu se pastreaza numele si contextul explicit al persoanei, pentru ca aceasta sa nu poata fi identificata)

Aceste date personale nu sunt pastrate sau arhivate in afara duratei de colaborare si nu sunt niciodata instrainate catre terte persoane sau entitati juridice.

Prin continuarea inscrierii, iti exprimi acordul explicit pentru utilizarea datelor personale conform celor mentionate de mai sus.

Daca nu mai esti de accord cu acest lucru, te rugam sa ne scriii la adresa office@ablehub.ro si datele tale vor fi sterse in cel mai scurt timp si orice colaborare/ participare a ta la un eveniment/ proiect al nostru, va inceta imediat.